Sjeng pasar por las Bolivia, Argentina Y Uruguay

nog 8 dagen

Oi fellows...!

Over 8 daagjes zit ik al lekker in het zonnetje, of brrr in de sneeuw..!
Ik heb eindelijk mijn vluchtgegevens binnen..! Op 6 februari vlieg ik met Iberia om 19.25 vanaf Schiphol via Madrid, .....en dan vandaar uit om 00.10 naar Santiago De Chile, waar ik dan de dag erna om 9.35 zal landen.

De tijd vliegt wel voorbij.. iets wat ik TOTAAL niet had verwacht, zo vlak van tevoren! Ik weet nog wel dat ik bij mezelf dacht: 'NOG 6 MAANDEN!! HOE GA IK DIT UITHOUDEN?' Best wel raar om nu te zeggen eigenlijk. Nou moet ik de komende dagen gaan benutten om ervoor te gaan zorgdragen dat ik alles wat ik nodig heb voor deze reis op te zoeken en in te pakken en wat ik nog mis aan te schaffen. Het enige wat ik nu nog moet doen is de laatste loodjes leggen zoals; kleine voorbereidingen treffen, het pakken, afscheid nemen van iedereen en wachten op het startschot..... ik ben zo ontzettend benieuwd naar hoe het daar zal zijn! Ik ben mij nu op dit ogenblik aan het beraden welke kleding ik mij daar nu heen moet meenemen. Dit omdat ik daar zowel in tropische temperaturen zal bivakeren, maar ook in wat koudere temperaturen als ik naar het zuiden van Argentinië afreis.

Ikstart mijn wilde avontuur inSantiago de Chile. Vervolgens daal ik af richting Pucon, Puerto Varas, Bariloche en via Esquel over de Ruta Cuarenta (The Route 66 van Zuid Amerika) helemaal naar het oosten ......richting Puerto Madryn, vandaar verder naar het uiterste zuiden, het zuidelijkste stad van de wereld, genaamd Ushuaia.......waarna ik de vlucht neem naar Buenos Aíres voor een paar laatste dagen vertier..!!

T, Salut, Besos Y Abrazos...!

¡Hasta Luego! Miemie

Ellie

Danieto....iech bin hartstikke zjeloes!!! hahaha! Geneet vaan de veurpret, en vaan dien reis jong, num alles good in diech op!

X Ellie

JohnB

Tsjonge, Tsjonge, wie moot dat noe mit de Carnaval, diech vertreks mèr gewoen en vraogs nurregens nao.
Trouwens iech höb d'nne laptop veerdig kinste dee mitneume hahahaha. Gr John

Ingrid Lathouwer

En dat geit zoe mer de tössenoet es of 't niks kós.....! Nein huur Danny: veer winse d'ch hiel väöl plezeer en verheuge us al op de verhaole dieste oongetwiefeld weer te vertèlle, of beter gezag: te sjrieve höbs....! Ammezeer d'ch, pas good op d'n eige, doeg niks wat veer ouch neet zouwe doen (daan blijf nog genóg euver!) en zörg totste weer veilig thoes kumps!
Kompleminte,
Lou en Ingrid Lathouwer

Frank van aubel

Leuk dat je weer tussenuit gaat. Ik kweek met maïs al een tijdje. Mijn kweekmaïs zit in Chili voor winterkweek. Ergens in Graneros ten noorden van Rancagua. Jammer dat ik niet daar ben. Maar in de toekomst ga ik beslist daarheen. Wel leuk om je te volgen hoe het vliegreis gaat.

Veel plezier en hasta la vista

Frank

Danieto,geweldig dat je weer op reis gaat ben zo benieuwd naar je verhalen.
Jij kunt onderhand een boek schrijven over al jouw reizen.

Dannie,

Tjonge kerel, je gaat al bijna op reis.De tijd vliegt al om vooraf 6 maanden geleden,vooraf 2 maanden en dan komende binnen week is de start gaan.
Jij succes ermee en tot wederhoors verhalen....

Gr Patrick Schaefer.

a zeeuw

danny heelveel reis plezier,geniet van alles en wij genieten mee van je verslag.kom weer goed tuis
arie en wil