Het startschot...
Hey Leef Vrûng
Eindelijk is het zover. Na 6 maanden voorbereidingen begint vandaag mijn reis naar het land van de Tango, Pinquins, gletsjers, vulkanen en bergen met sneeuwtoppen.
Heb de hele dag vrij van werk, en vannacht natuurlijk géén oog dicht gedaan, en wel tig dingen opgenoemd wat ik nog moest doen, en wat ik zeker niet moet vergeten, hopelijk vergeet ik niks thuis en gaat alles goed op Schiphol .....denk ik dat ik toch echt klaar voor ben ...gister laat in de middag tot laat in de avond mijn tas ingepakt, weer uitgepakt, opnieuw ingepakt, weer uitgepakt en uiteindelijk weer ingepakt. Wat ik nu nog vergeten ben kan nooit belangrijk zijn. En pas na het inpakken van mijn Backpack en rustig voor de buis zitten begint het te kriebelen: het reisvirus is gearriveerd..... het klinkt nu vooral nog ver weg, maar ik zie het uitzicht over de bergen met sneeuwtoppen al voor me,... maar niets staat het grote genieten nu nog in de weg.
Ben best wel een beetje zenuwachtig, want het is toch een beetje spannend..!! Ik kijk vooral uit naar Torres del Paine, Perito Moreno en Peninsula Valdez. En uiteraard de pinquins
Ik weet zeker dat ik jullie in die 4 weken ga missen, maar ik ga er een supertijd van proberen te maken! Het startschot is gelost..!
Ik laat snel weer wat van me horen...Enne bedankt voor al jullie reacties, die ik krijg... blijf dit doen, ik vindt het leuk...!
¡Hasta Luego!
danny
Hoi Danny,
Ik wens jou heel fijne vakantie toe en zal jouw verhalen bijhouden.
Spannend voor je en wie weet sta je op de foto met pinquins in jouw armen. ;-)
Groeten Rob
Heyyy Danny
Un gooj reis geweens en geneet devaan!
groetjes Ellie
Hoi MieMie,
Tjeetje, wou dat ik in dat vliegtuig zat! 4 weken weg, heerlijk!
Heel veel plezier en ben benieuwd naar je foto's.
Wat betreft spullen inpakken / uitpakken wat mee te nemen, wat niet. Er is maar een ding belangrijk wat zeker mee moet en da's muziek! Maar die zul je vast en zeker wel meegenomen hebben.
Groetjes
Laurens
ja laurens da's de allerbelangrijkste de Ipod nem ik ltijd mee, ik kan niet leven zonder mijn muziek hahaha
Hoi Miemie,
Een hele fijne en gezellige vakantie toe gewenst!!
Vier weken lang lekker toch. beetje jaloers op je, hihi.
Geniet ervan he!!
Ik blijf graag op de hoogte van je verhalen.
Liefs Kim
Ik zou zeggen kom gezond terug,want dat vind ik t blangrijkste wat voor een mens zo als jij is .
Vergeet je medicijnen niet , eet daar wat t land je bied.
En niet Frietje van Pietje. Aldus deze Kok.
En mie mie(kinne veer toch noch kwekke)of nimsteniks mit? Groet . Aad Klip
hey Danny veel plezier en tot ziens
groetjes Paul
hoi vakantiegangers,
zeker moet je muziek meenemen anders is zooooo saai nee hoor grapje.
Wat een gedoe van inpakken en uitpakken , je bent echt van de zenuwen..
Nou miemie veel plezier en ik zal bij houden van je vakantie's..
gr sandra
Vetttttt heel veul plezeer!!!!
Hoi Danny,
Een hele fijne en gezellige vakantie toe gewenst.
hoop dat je Vier mooie weken krijgt. is jaloers op je te worden.... grapje.
Geniet ervan he!! en kom gezond terug.
Ik blijf graag op de hoogte van je verhalen maar zit niet te lang achter de pc daar he doe dt thuis maar weer. groetjes uit de Blanckenberghofstraat
Waar ben je nu op dit moment?
Al op de plaats van bestemming?
In het vliegtuig?
Echt geweldig Danny!!!!
Ik ga genieten van jouw verhalen!!!!
Liefs Ans.
Miemie, wat ben je toch een avonturier, we zijn jaloers op je hoor!
Hi Danny,
Een fijne vacantie gewenst en ik hoop dat je een onvergetelijke tijd hebt.
Groetjes Jos
Hej Danny!
Zet m op en maak er weer een mooie reis van!
Geniet ervan, ik volg je verhalen en zo kan ik een beetje meegenieten.
Groetjes
topie