Sjeng pasar por las Bolivia, Argentina Y Uruguay

IGUAZU CATARATAS!

6 jaartjesjaartjes geleden heb ik in Brazilië de Iguazu watervallen bezocht voor mij waren ze indrukwekkend, en nu weer terug,... maar dan van de Argentijnse kant, en deze zijde vond ik wel het indrukwekkendste...de view is echt wel de moeite waard om te zien, maar over en tussen al dat geweld heen lopen is tops it all. (Super)

De Iguazu-rivier vormt een natuurlijke grens tussen Argentinie, Brazilie en Paraguay en aan deze rivier zijn zo´n 275 watervallen te bewonderen waarvan sommige wel 80 meter hoog. Er wordt beweerd dat de negatieve ionen die bij het watergeweld vrijkomen je in een happy mood brengen. Negatieve ionen of niet, Ik vond het een schitterend plaatje. Met een bootje zijn we naar het eilandje San Martin gegaan waar je een schitterend uitzicht hebt. De kleurige vlinders en vogels om ons heen, het gedonder van de watervallen en het zonnetje dat voor prachtige regenbogen zorgt. en als eindeben ik naar: (Garganta del Diablo), (de Duivelsstrot) een bijna cirkelvormige waterval gegaan, echt een wonder der natuur. Tijdens dit bezoek kregen we een enorme plensbui over ons heen dus het water kwam dit keer van alle kanten. Gehuld in een niet erg charmante plastic poncho besloot ik de om de Macubatrail te gaan doen, een zeven kilometer lange tocht door de jungle waar Ik hoopte een tucan te spotten. Met totaal doorweekte schoenen stapte Ik door de jungle waar ik genoot van de prachtige natuur en ondertussen de bomen afspeurend naar tucans. Plots hoorde ik boven mij takken kraken en een groep van zo´n vijftig wilde apen verplaatsten zich, zoekend naar eten, boven onze hoofden. Omdat Ik deze beestjes alleen van de plaatjes en van de dierentuin ken was deze aanblik voor mij echt het hoogtepunt van de dag. De tucan heb ik helaas niet meer gezien.

Terug in Buenos Aíres

Olé olé weer terug a la Buenos Aires, Ik verblijf hier in een ontzettend leukyouthhosteL, oftewel een party hostel, de hele dag luide muziek van 80´s pop tot rock (van madonna tot Nirvana en pearl jam etc) kamers zijn mooi en schoon en het ontbijt is prima. beneen beetje door de stad gaan lanterfanteren en op diverse terrasjes gaan genieten van een pintje en heb ergenseen hapje gegeten Het eten is hier werkelijk fantastisch ( vooral het vlees ) dus de kilo´s vliegen er dan ook aan hahaha! Buenos Aires is mijn nr 1 wat betreft steden in Z-Amerika. Er is teveel te doen en zien gewoon. Leuke verschillende wijken gezien, parken, clubs, restaurants, tango-show, shoppingcentra,, café´s, musea en meer. De stad draait vooral om nachtleven, dus laat uit bed, laat uit eten (23u) en dan naar de club of café. 1 restaurant (pico a vaca) had onbeperkt eten voor 11 euro, incl drank en dessert. Een grill van een paar meter vol met vlees waaruit je kan kiezen, een fles wijn per persoon, ... TOP!
...en over-morgen maak ik een uitstapje naar Uruguay, vanuit BA met de boot, voor een dagje strand en een paar daagjes coloniaal dorpjes. ben benieuwd. en zie wel waar het schip strand!

dat was het dan weer voor vandaag....hopenlijk hebben jullie weer genoten van het gekrabbel.....en kunnen jullie nu genieten van de mooie prachtige en machtigefoto´s

tot de volgende krabbel,

DANNY XXX

Ellie

Yeah Danny
Liekent miech gewelding die watervalle, super oftewel "tops it all" zoe wies diech zègks.
Bin hiel benuijd naor de foto's, euverweldigend deenk iech.

CU Ellie

Aad Klip

Ik kan nu ff geen EI meer zien ,'t komt me m'n strot uit .
Op naar Pink Pop.
Met jou hopelijk alles goed ,ook je gezondheid .
En we Hyven nog ,dat gaat iets gemakkelijker.

Groet van die ouwe ,Aad

Sandra!!

Gelukkig zijn de laatste dagen van je leven ook de mooiste dagen geweest!!
Verschrikkelijk is de gedachte dat je vakantiebelevenissen hier moeten stoppen.
Het ga je goed lieve vriend, ga je verschrikkelijk missen!!

Mathieu Ronda

Beste Danny,

Hopelijk heb je ook internet in de hemel en zul je me terug mailen,zal je enorm missen nu ik besef dat ik je nooit meer zal zien of Tjieu hoor zeggen.
Ik zal je nooit vergeten en bedankt dat ik een vriend van je mocht zijn.

RIP Danny